Första mötet med Atruroh...

Jag gick ut i skogen där jag bor och hittade kraftplatser. Det vilar en magi över skogen, som ligger helt orörd. Vi har viltstängsel runt tomten, då det härjar vildsvin här som bökar upp allt de kan om de får tillfälle.


Jag och min underbara syster Camilla stod vid ett träd och jag sa högt - Jag vill se naturens väsen. En koltrast dök upp precis framför oss och sjöng högt, drillade på ett sätt jag inte hört förut.

Då jag följer Solöga så läste jag i hennes underbara bok: Djurens språk då vi kom tillbaka hem


Koltrasten säger: Du kommer att upptäcka nya sidor hos dig själv. Min gåva till dig är förändring och förnyelse.

En stund därefter kände Camilla att någon var närvarande. Ett väsen hade följt med oss från skogen, och förmedlade till oss - Du bad om att få se, och här är jag nu. Och på den vägen är det. Mitt första möte med ett naturväsen. Jag gick ut för att fota till denna bloggen idag, och fick så mycket möten. Jag bad ju om att få se.Dansar, Kalkon, Håller världen på rad 1

Kärlek, Curves, och Draken på rad 2

Aldrig har jag sett så mycket vackert i skogen.


På morgonen bad jag om vägledning. Och i skogen fick jag alla svar. Jag vet precis nu. Skogen är mitt element och jag kommer att samarbeta med skogens energi.Arturoh vill tala genom mig och detta var det andra som kom igenom mig: (det första var verbalt i köket, som jag inte skrev upp, men det som kommer här sammanfattar ungefär vad han ville förmedla till oss då)


"Vi är en del av moder jords energifält, med kunskap och visdom om allt som finns. Den informationen som du också bär i din kärna, ditt ursprung, den du ÄR. Vi vill gärna förmedla den visdomen nu när ni är redo att ta emot den.

Ni är rädda för så mycket, och det är för att ni inte befinner er i er kärna. I ert ljus, i er fullständiga närvaro. Om du visste på djupet vem du är så skulle du fira varje dag.

I era fysiska kroppar och sinnen bär ni på en väldigt unik upplevelse. Att kunna lukta, känna, och se, höra och förnimma, känna in och uppleva beröring på era kroppar.

Bara att uppleva det borde få era sinnen att jubla. Ni glömmer bort den gåva ni fått.

Lär känna er själva. På djupet. Gå in i kärnan och se vad du där finner. Djupt därinne finns den stilla visdomen, det ljus och den värme du är skapad till. Den trygga, självklara. Det barnet du en gång var.

Dra tillbaka din energi och gå inåt. Lägg inte energi på det utanför dig själv. Dra tillbaka energin och din uppmärksamhet till dig själv. Du har kommit hit till Moder jord för att vara en fysisk varelse. Att uppleva det fysiska på alla sätt du kan och väljer.

Din kärna är som en pelare mitt i kroppen. Andas dig dit och känn lugnet sprida sig. Det är härifrån du startar. Känn den energin som är du. Lär känna den ordentligt och lev därifrån.

Där du är skaparen, du är den som vet, du är den som känner sanningen och du som väljer.

Från den punkten finns bara kärlek.

Inget dömande, ingen kritik. Inga skygglappar. Inget medberoende. Inga tillkortakommanden. Allt är bara rent ljus och kärlek.

Om du väljer att börja praktisera dig själv så kommer du att förstå gåvan att vara i fysisk form. Att låta dig själv njuta av att vandra här på moder jord som en ljuspelare i en fysisk kropp. Där du har tillgång till all information, all kärlek och allt ljus.

Vad jag kan se är att ni människor lägger nästan all er tid på saker. Saker som ni tror att ni behöver.

Nya saker hela tiden och ni lägger all er tid på att flytta runt dem. Hit och dit. Det är falska behov ni styrs av. Ni behöver inte mycket. Jag förstår att ni i er fysiska upplevelse behöver både mat och kläder, tak över huvudet och fordon ibland. Pengar behöver ni för att kunna skaffa det ni behöver. Men vad behöver ni egentligen?


Vi kan se att ni massproducerar onödiga saker hela tiden. Massor med saker som skräpar ner moder jord. Saker som skänker er glädje en kort liten stund, för att sedan slängas eller ges bort till någon annan mot pengar eller annat, för att den sedan gör samma sak.

Till slut hamnar den ändå på sopberget. Som växer och växer.

Din själ längtar efter dig. DEN vill uppleva det fysiska. Det som är din sanna frekvens. Den frekvens som vibrerar i DIG som är unik.

Lär känna den. Gå inåt och fråga. Vad behöver du? Vad behöver jag?

Låt din själ få lyssna på helande musik med sina öron, dofta på ljuva blommor, se det vackra på moder jord. Känna en fjäderlätt beröring och smaka på paradisets smaker. Upplev med dina underbara sinnen, den värld som du valde att komma till. Till denna fantastiska planet som är full av gåvor.

Hon finns där, Moder Jord. Och hon ger av sin kropp till er. Allt som finns och existerar är en gåva från henne.

ALLT.

Vi är förundrade hur ni möter henne. Ser ni gåvan hon ger? Kan ni på djupet förstå att hon bara ger och ger?

Hur kan du ge tillbaka? Ger du tillbaka? Tackar du henne?

Det är med vördnad jag kommer med denna information. Jag ser skiftningarna i världen ni bor i. Utmaningarna duggar tätt och ni drillas in i ett system som ni tror på. MEN ni tror mer på det än på er själva. Du bär all visdom inom dig. Det är DU som vet vad DU ska göra. Det är DU som vet vem du är, om du bara tar dig tiden att vara nyfiken och utforska svaren inom dig.

Ni lär er tidigt att lyssna mer på andra än dig själv. Redan som liten bestämmer mamma och pappa när du är hungrig, när du ska kissa och bajsa och när du är trött. Inte konstigt att ni inte vet att det är inom DIG svaren finns. Du har ju lärt dig att någon annan vet bättre.

Sen rullar det bara vidare, det andra säger om dig tar du för sanningen.

MEN det är inte sanningen. Det är sanningen om dem själva de säger.

Du vet.

Du vet vem du är och var du är på väg. Om du lyssnar på din inre kärna.

Den finns där på djupet av dig själv.

Det är som en vacker diamant och bara väntar på att du ska upptäcka dess skönhet.

Blir du nyfiken på att se hur den ser ut, hur den känns?

Det allra vackraste finns inom dig.

Och när du tar det steget. In. Djupt in och börjar lyssna DÄR.

Då lever du.

Ställ dig frågan från den platsen inom dig. Vad behöver jag?

Känn in vad som är viktigt för dig.

Från den platsen känner du vördnad.

För dig själv, för andra och för planeten du bor på.

För allt som finns, för du kommer förstå att allt hänger samman.

Att vi är en del av varandra och våra beslut påverkar allt som finns runtomkring.


Dina beslut kommer att ta en helt ny form. Du med din närvaro och vördnad kommer att ta beslut inifrån din kärna, som ju består av kärlek och ljus.


Du kommer vilja göra gott. Bara gott.


Du vill se henne blomstra, du vill se liv och glädje.

Du vill se människor gå omkring i sina fysiska kroppar och njuta av att vara människor, med ett nytt ljus i sina ögon, såsom du har i dina.

Du börjar hela det som är trasigt, det som inte fungerar i ekosystemet, i energisystemet, i hjärtat.

Du hedrar moder jord. Ger henne den skönhet som hon är värd. Du tar hand om och respekterar hennes kropp såsom du respekterar din egen.

Du väljer bara det som vibrerar på samma frekvens som du gör - kärleksfrekvensen och den av vördnad och tacksamhet.

Hon har så mycket gåvor att det räcker och blir över, det finns nog till alla, och detta vet du så du är generös mot dem du möter. Du är generös mot dig själv, utan rädsla att det inte ska räcka till. Du ger din kärlek till moder jord och hon tackar dig. Blomstrar ännu mer.

Du vill leva enklare. Friare. Du vill välja det som är gott. Du vill sluta flytta saker hela tiden. Du behöver inte fler saker längre.

Du rensar bort det som inte är nödvändigt.

Du ser den större bilden av skräp, och i ditt vakna sinne förstår du vad du ska göra med det du inte längre behöver.

Du ger bort till dem som ännu har skygglappar, de som har behov.

Du vill leva i harmoni. Du skapar harmoni i ditt eget liv och inspirerar andra att gå samma väg, fast på SITT sätt. Du ser andra som gör på annat sätt än du och du gläds över att de väljer SIN väg och inte din. Alla har vi vår väg att vandra, och vi vandrar vördnadsfullt sida vid sida, var och en på sin stig. Och det är gott.

Det var allt för idag. Minns att du är en vacker själ i en fysisk kropp som bara längtar efter att du ska lyssna inåt. Det är en stor gåva. DU är en stor gåva.

Med kärlek Arturoh


Om du gillar det du läser, dela gärna. Eller skriv en rad.

Önskar du en personlig kanalisering? Jag kontaktar den som har den viktigaste informationen till dig just nu. Jag har kanaliserat plejaderna, Ärke-änglar, gudinnor, Moder jord, Sirius m.fl. Det beror helt på vad du behöver. Jag erbjuder ett skrivet budskap som jag skickar på mail. Din investering är 400 kr som betalas på faktura.

Maila mig: iona333@tcloud.com18 visningar
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now